Zaštitne folije

Serija 100

Sigurnost na prvom mestu
Najnapredniji sistem zaštite stakla

Pregled

Iako u prostoru, zaštićenom alarmnim sistemom, provalnici i dalje mogu da razbiju stakla na prozorima i vratima, ACE proizvodi podižu bezbednost Vašeg prostora na viši nivo.
ACE nudi najkavalitetnije zaštitne folije koje u najvećem broju slučajeva sprečavaju krađe
ACE sigurnosne folije su otporne na lomljenje i grebanje. Bez obzira na vrstu napada, slučajan ili nameran, ACE zaštitne folije su otporne na probijanje. Ako vaš prozor bude razbijen zaštitne folije zadržavaju kompaktnost stakla i zadržavaju fragmente stakla u jednoj celini
ACE zaštitne folije su testirane u internacionalnim laboratorijama kao što su Intertek Testing Sevice (ITS) u Torontu. Testovi su pokazali da ACE zaštitne folije ispunjavaju zaštitne standarde za stakla i da zaštitne folije iz serije ACE 100 izdržavaju pritisak od 86kg po kvadratnom inču
ACE zaštitne folije se preporučuju za kuće, apartmane, poslovne prostore, škole i vozila

Aplikacije

• Zaštita od grafita
• Otpornost na eksplozije bombi (SF7)
• Obezbeđuju zaštitu tokom zemljotresa, tornada, uragana
• Proizvode se u više varijanti - prozirne, sa zatamnjenim i srebrne

Detalji

• Postavljaju se na nova ili postojeća sta
• Odbijaju 99% ultravioletnog zračenja
• Vidno su neprimetne
• Instalacija zahteva posebno obučene ljude

ACE Security Laminates Inc. su član Canadian Plastic Industry Association (CPIA), Society of Plastic Engineers (SPE), Canadian Association of Industrial Security (CSIS) and the American Assotiation of Industrial Security (ASIS)

Opis folija

U ovoj seriji , zastupljene su:
Folije SF3 i SF5 koje služe za zaštitu staklenih fasada gde se koriste za više spratove (ako neko pogodi takvu fasadu kamenom ili sličnim predmetom, staklo će se rasprsnuti ali neće pasti sa fasade na trotoar). Takodje se koriste u oblastima koje su podložne zemljotresima i jakim udarima vetra.
Folije SF6 i SF7 koje služe za zaštitu staklenih izloga od udaraca metalnim predmetima (metalni pajseri, bejzbol palice i slični predmeti koji mogu da posluže za razbijanje stakla)

Ove folije izdržavaju silu od 86kg/inču

Za navedene folije dajemo doživotnu garanciju