Nova serija hardvera iz primiona

Zajedno sa uspešnim prime Crystal line proizvodima, atraktivni terminali i čitači će biti druga linija proizvoda iz familije "dizajn" koju je primion razvio. Mešavinom savremenih dizajnerskih trendova i klasičnih industrijskih elemenata razvijeni su robustni proizvodi visokog kvaliteta. Terminali i čitači su pogodni za prestižne poslovne objekte kao i zahtevnijim fabričkim okruženjima.

csm primion ADT1200 eb9b83b7c3Multi funkcionalni terminali se mogu koristiti samo za evidenciju radnog vremena ili, zavisno od potrebe, se mogu koristiti i za kontrolu pristupa.  Zasebne dodatne funkcije, poput čitača otiska prsta, su dostupe u vidu dodatnih modula. Dizajn i raspored komponenata se može slobodno definisati, što dozvoljava korisnicima da implementiraju sopstveni dizajn. Ekran osetljiv na dodir veličine 7" nudi skoro neograničene mogućnosti, od klasične aplikacije za evidenciju radnog vremena do kompleksnih aplikacija za prikupljanje informacija, ili rešenja visoke sigurnosti sa pristupnim upitima, poređenje slika uživo sa slikama iz sačuvane baze, kao i audio vizuelna komunikacija sa komandnim centrom. Sve je moguće.

LED indikacije označavaju različite akcije bukiranja, poput Dolaska, Odlaska, Poslovnog Odlaska, itd. Novi modularni koncept olakšava servisiranje i održavanje. Mnoge dodatne funkcije se takodje mogu programirati na terminalu.