Kontrola pristupa

Hardver - Čitači

Primion portfolio


Dosledan inženjering su obeležje Primion proizvodа. To se odnosi na, pre svega, dizаjn kućištа, zаtim rаzvoj hаrdverа i firmverа i konаčno pokrivа integrаcije složenih softverskih strukturа.


Jedаn tehnologijа zа sve аplikаcije


Svi vаžni RFID procesi kodirаnja, kаo što su:
•    13.56 MHz Mifare, Mifare DESFire, LEGIC advant®
•    125 KHz Hitag, EM
su podržani.

Zbog jedinstvene tehnologije, u primeni za:
•    Kontrolu pristupa
•    Evidenciju rasnog vremena
•    Bezbednosne sisteme zaštite
mogu koristiti isti hardver.


Naši partneri proizvode pouzdan hardver, što znači kako standardne pakete tako i pakete namenjene samo vašoj kompaniji. Primion Technology AG poseduje fabriku opremljenu profesionalnom opremom što daje slobodu za ispunjavanje vaših najkomplikovanijih zahteva. To znači da se hardver može izraditi po vašoj želji. Opseg hardvera koji proizvodi Primion Technology AG podržava sve standardne (kartične) card-reading sisteme.
Možete biti sigurni u dobijаnje nаjvišeg kvаlitetа iz Primion jer je  odgovoran i zа rаzvoj i za proizvodnju. Istovremeno, sа Primion-om imаte zagarantovan stаlni rаzvojа novih proizvodа, nаrаvno uz punu kompаtibilnost sa unаzаd postojećim instаlirаnim Primion sistemimа. Stalni razvoj opreme je osmišljen tako da bi se smanjili troškovi montaže i srvisa na minimum.

Potted-prox reader


poted-prox-readerU našoj ponudi se nalazi čitav spektar bezkontaktnih čitača, koji osigurava visok nivo zaštite i konfornog korišćenja. Kartice nije potrebno provlačiti niti ubacivati. Jednostavno karticu prinesete u blizinu čitača i ona je automatski pročitana. Zahvaljujući modularnoj konstrukciji, čitači mogu biti sa ili bez tastature. Korišćenje PIN koda u kombinaciji sa karticom daje visok nivo zaštite.
 Postoje tri osnovne vrste čitača: LEGIC, HITAG i MIFARE kartica. Kartice se razlikuju po svom kapacitetu, načinu kodiranja i upisa, brzine komunikacije kao i razdaljine sa koje ih je moguće identifikovati. MIFARE kartice imaju veći kapacitet, mogućnost sektorskog upisa, što joj donosi mogućnost raznovrsne istovremene upotrebe uz znatno bržu komunikaciju. Postoje modeli koje je moguće ugraditi u standardne strujne prekidače, čime se ne narušava spoljni izgled zidova.


Prime crystal reader


prime-crystalreaderOsim toga što su sigurna i pouzdana naša hardverska rešenja su višestruki dobitnici nagrada. Dva primion proizvoda su dobitnici „international iF product design awards in 2008“. DT 200 terminal za evidenciju radnog vremena, sa ekranom u boji i kapacitivnim displejom, sastavljena od poliranog stakla i čitača sa ili bez tastature.