Kontrola pristupa

Biometrik kontrola pristupa

Biometrijskа kontrolа pristupа - lična biometrijskа identifikаcijа...


... je nаjprecizniji metod identifikаcije. Kada se radi o identifikaciji ljudi, biometrijska identifikacija je metod koji nudi najviši stepen preciznosti. Mnoge godine našeg iskustva i uspešnog snabdevanja međunarodnog tržišta sistemima kontrole pristupa i evidencije radnog vremena, sada su ugrađene u razvoj najmodernijih biometrijskih sistema. Identifikacija ljudi uz pomoć jedinstvenih karakteristika kao što su otisak prsta, dužice, geometrija lica ili druge odlike pruža značajne prednosti. Za razliku od kartica ili ključeva, one se ne mogu izgubiti i ne mogu se dati nekom drugom na korišćenje.


Biometrijska rešenja za kontrolu pristupa ili evidenciju radnog vremena moraju biti jednostavna za upotrebu  i moraju zadovoljiti najviše sigurnosne zahteve. Takve sisteme koriste, na primer, industrijski koncerni, istraživačke laboratorije, banke, oružane snage, javni sektor i, takođe, rezidencijalni objekti.


DT100 FP I DT 1000 FP, porodica Primionovih biometrijskih proizvoda, ispunjava zahteve različitih delova tržišta, nudeći istovremeno veću komfornost upotrebe za korisnike:


•    Brz odziv
•    Brzo i bezbedno beleženje fizičkih karakteristika
•    LFD, Live Finger Detection, u zavisnosti od sistema
•    Jednostavna instalacija, Plug & Play
•    Bezbolna integracija u postojeće sisteme
•    Jednostavno rukovanje uz pomoć vizuelnog i zvučnog uputstva za korisnike
•    PPM, Precise Pattern Matching, proces identifikacije sa najvišim stepenom tačnosti


Primion i Jonik ispunjavaju sve potrebne uslove kako bi mogli da ponude prilagođeno i dostupno rešenje krajnjem korisniku. U zavisnosti od izabranog sistema, ovo se odnosi i na interno i na eksterno instalisane sisteme kao i na on line i off line aplikacije.


Biometrijskа kontrolа pristupа - registrаcija i аdministrirаnje otisaka prstiju


Upisivanje otisaka prstiju


biometrik-kontrola-pristupaOva opcija je neophodna ako su instalirani terminali za biometrijsku evidenciju vremena ili čitači za kontrolu pristupa kao deo vašeg sistema. To se koristi zа upisivanje i uprаvljаnje otisaka prstiju onih licа kojа imаju ovlаšćenje zа pristup. Takođe se koristi kao opcija vezivanja otiska sa slikom osobe koju treba sačuvati u sistem. Za registraciju podataka o otiscima prstiju potrebno je da se na PC operatera poveze čitač za prikupljanje podataka.