Evidencija radnog vremena

Hardver za evidenciju radnog vremena

Profesionalan inženjering...
je obeležje Primion proizvodа. To se odnosi na, pre svega, dizаjn kućištа, zаtim rаzvoj hаrdverа i firmverа i konаčno odnosi se na integrаciju složenih softverskih strukturа.

Svi vаžni RFID procesi kodirаnja, kаo što su:
•    13.56 MHz Mifare, Mifare DESFire, LEGIC advant®
•    125 KHz Hitag, EM
su podržani.

Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji, sve aplikacije koje se koriste za:
•    Kontrolu pristupa
•    Evidenciju rasnog vremena
•    Bezbednosne sisteme zaštite
mogu koristiti isti hardver. Možete biti sigurni u dobijаnje nаjvišeg kvаlitetа jer je Primion odgovoran i zа rаzvoj i za proizvodnju. Istovremeno, sа Primion-om imаte zagarantovan stаlni rаzvojа novih proizvodа, nаrаvno uz punu kompаtibilnost sa već postojećim instаlirаnim Primion sistemimа. Stalni razvoj opreme je osmišljen tako da bi se troškovi montaže i servisa smanjili na minimum.

if-nagrada-za-dizajnIF nagrada za dizajn za primion proizvod:
Takođe pored toga što su sigurna i pouzdana, naša hardverska rešenja za evidenciju radnog vremena su višestruki dobitnici nagrada. Dva proizvoda iz ’Cristal Line’ serije su osvojili internacionalnu IF nagradu za dizajn u 2008. godini:
•    Ekskluzivni DT 200 terminal za evidenciju radnog vremena
•    Moderni kristalni čitač za kontrolu pristupa

Terminali za evidenciju radnog vremena

dt100DT 100 - Terminal za evidenciju radnog vremena
Za sve aplikacije evidencije radnog vremena - memorija za 2.000 prijava - kompaktan oblik - slanje tekstualnih poruka sa PC-a – opcija pregleda zapisa i transakcija u online i offline modu.

 

 

 

dt-100-fpDT 100 FP - Terminal za evidenciju radnog vremena sa otiskom prstiju
Terminal sa otiskom prstiju za oblasti visoke zaštite - memorija za 6.000 uzoraka otiska prstiju - otporni optički senzor za otiske prstiju.

 


dt-200DT 200 - Terminal za evidenciju radnog vremena
Stakleni terminal koji je dobitnik nagrade za dizajn - opcije menjanja boja - poslednje tehnologije (LEGIC advant®, Mifare DESFire EV1).

 


dt-400DT 400 - Terminal za evidenciju radnog vremena
Moćno vremensko snimanje za sve aplikacije - mogućnost skidanja operativnog sistema - odlične „standalone“ (samostalne) osobine - poslednje tehnologije.
Dodatna funkcija za offline kontrolu pristupa: Prava pristupa u offline režimu mogu biti memorisana u terminalu terminala za evidenciju radnog vremena.

dt-800-ng

DT 800 NG - Terminal za evidenciju radnog vremena
Čist grafički prikaz - integracije na postojećim mrežama - može se postaviti u filijalama (poslovnicama) - integrisane funkcije kontrole pristupa do četiri spoljna čitača.
Dodatna funkcija za offline kontrolu pristupa: Prava pristupa u offline režimu mogu biti memorisana u terminalu  za evidenciju radnog vremena.

dt-900DT 900 - Terminal za evidenciju radnog vremena
Fleksibilan i moćan - 32 bit-na tehnologija - mogućnost skidanja operativnog sistema - integrisana eternet veza - poslednja tehnologija

 

 

 

dt-1000-ce

DT 1000 CE - Staklani terminal za evidenciju radnog vremena
Terminal sa poliranim staklom, dobitnik nagrade za dizajn - TFT displej sa ekranom osetljivim na dodir - specijalni efekti boja povezanih sa prikazivanjem različitih događaja.

 

dt-1000-fingerprintDT 1000 sa otiskom prstiju -  Terminal za evidenciju radnog vremena
Ekskluzivni terminal sa optičkim senzorom za otisak prstiju – mnoge PC funkcije se mogu koristiti - kućište sa specijalnim efektima boja - iz familije ’Cristal line’

 

 

dt-100-lDT 1000 L - Terminal za evidenciju radnog vremena i detekciju provale   
Inovativna tehnologija sa atraktivnim dizajnom - elegantan terminal za  evidenciju radnog vremena i detekciju provale - direktan rad preko TFT displeja osetljivim na dodir.

 

dt-100-l-fingerprintDT 1000 L sa otiskom prsta - Biometrijski terminal za evidenciju radnog vremena
Sigurna indetifikacija za bilježenje vremena uz pomoć senzora za otisak prsta - pogodan za svakodnevo, visoko bezbednosno korišćenje - mogućnost podešavanja zvučnih obaveštenja - memorija do 5.000 osoba.

 

 

Prikazni panel za evidenciju radnog vremenadisplay-panel
Detaljan prikaz različitih stanja - koristi se za centralu, recepciju, odeljenje za ljudske resurse, kancelarije za praćenje bezbednosti - za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa.