Ukratko o nama

Pružanje kompletnih rešenja za sigurnosne sisteme

Jonik d.o.o. je osnovan 9. aprila 1993. godine.

Glavna delatnost našeg preduzeća je pružanje kompletnih rešenja za sigurnosne sisteme (CCTV, alarm), sisteme za evidenciju radnog vremena, sisteme za kontrolu pristupa kao i sisteme za zaštitu izloženih artikala. Od 2002. godine zvanični smo predstavnici nemačke firme Primion Technology AG, jedne od vodećih firmi u svetu u ovoj oblasti, za područje Srbije i Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Uspešan proboj na domaće tržište u veoma kratkom vremenskom roku ostvaren je zahvaljujući savremenom načinu rada, primeni svetskih iskustava i stručnom kadru. Brižljivim izborom partnera i insistiranjem na kvalitetu ponuđenih rešenja i usluga stvorena je osnova za razvoj i ulaganja u nove tehnologije, proširivanje mreže korisnika i dalje osvajanje tržišta.

Naš glavni cilj je da naši klijenti budu u najvećoj mogućoj meri zadovoljni paketima usluga koje nudimo. Svaki paket usluga radi se posebno i u potpunosti je prilagođen specifičnim potrebama korisnika. Jednostavnost, pouzdanost, efikasnost i fleksibilnost naših sistema omogućava nam ispunjavanje i najkomplikovanijih zahteva. Pored kreiranja rešenja, standardan deo naše ponude čine isporuka paketa, njihova instalacija i puštanje u rad, obuka korisnika, kao i održavanje instaliranih paketa (intervencije, hot-line servis, snabdevanje najnovijim verzijama softvera).

Naša vizija je da asortiman svojih proizvoda učinimo dostupnim što većem broju korisnika i da prednosti sistema koje nudimo doprinesu podizanju celokupne poslovne kulture u našem okruženju. Verujemo da su vrednosti koje promovišu naši sistemi, kao što su tačnost i poslovna disciplina odnosno sigurnost i pouzdanost, preduslov za postizanje vrhunskih poslovnih rezultata.

Zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka