dataLog

Preko 35 godina deister electronic razvija robustna i pouzdana rešenja koja pružaju kontrolu i bezbednost čuvara kao i zaštitu fabrike. dataLog zaštita bezbednosnih obilazaka Vam omogućava efikasnije iskorišćavanje osoblja, unapređuje Vašu kontrolu nad obilascima čuvara i pruža dokumentaciju njihovih aktivnosti.

Način rada:

  • Planiranje - Isplanirajte rutu čuvara i postavite koliko god želite kontrolnih punktova. Svaki kontrloni punkt se montira pomoću posebnih šrafova, što povećava bezbednost. Kontrolni punktovi su robustni i mogu izdržati prašinu, grafite i pouzdano raditi kako na visokim tako i na niskim temperaturama - i najbolje od svega, ne moraju se održavati. guardiX tehnologija prikupljanja podataka pruža potrebnu energiju za bezkontaktno očitavanje svakog kontrolnog punkta, tako da baterije ili dodatno napajanje nije potrebno.
  • Čuvari - Svaki čuvar je opremljen uređajima za prikupljanje podataka. Prilikom obilaska uređaj se mora postaviti ispred kontrolnog punkta, na udaljenosti od 20mm, kako bi očitavanje bilo uspešno. Uređaj za prikupljanje podataka je dizajniran i napravljen da izdrži i najsurovije uslove. Ne postoje tasteri, prekidači, ili drugi slični detalji koji se mogu polomiti. Potrebno je samo da pozicionirate uređaj ispred kontrolnog punkta i prenos podataka će se automatski obaviti.
  • Prikupljanje - Svi prikupljeni podaci se skladište na uređaju za prikupljanje podataka, moguće je zabeležiti 4,000 očitavanja po obilasku i 1,000,000 očitavanja sa jednim parom baterija. Na kraju obilaska podaci se prenose na PC pomoću baze. Baza se može povezati na svaki standardni PC pomoću USB konekcije. Podaci se, takođe, mogu preneti i bežično putem mobilne mreže pomoću baze opremljenom GSM modulom.
  • Analiziranje - Svi podaci se automatski skladište i arhiviraju u dataLog softveru. Postoji više verzija dataLog softvera počevši od Lite Patrol verzije, koja je pogodna za kraće obilaske ili za kompanije koje žele jednostavni, intuitivni, ali moćni softver kako bi upravljali svojim poslovanjem. Master Patrol je najmoćnija verzija i pruža Vam mogućnosti poput automatske analize podataka, prekonfigurisanih izveštaja, mrežnih rezervnih kopija i još mnogo toga.