proxSafe

proxSafe predstavlja kompletno upravljačko rešenje koje objedinjuje u jedan sistem upravljanje objektima, upravljanje imovinom kao i upravljanje flotom vozila.

Upravljanje ključevima:

  • Identifikacija - Za bezkontaktnu identifikaciju, svaki ključ poseduje tag koji nije potrebno održavati i koji u sebi ima programabilni RFID čip i doživotnu garanciju. Brzo, sigurno i neprekidno dokumentovanje kretanja ključeva i imovine više ne predstavlja problem.
  • Skladištenje - Elektronski kabineti za ključeve imaju ugrađeni panel koji ima određeni broj slotova. Svaki slot opremljen je prox cilindrom i pomoću RFID čitača očitava ubačene tagove. Kako bi ta operacija bila ugodnija svaki slot je opremljen LED indikatorom.
  • Upravljanje - Snažni, skalabilni softver za upravljanje pruža mogućnost kontrole sistema, dokumentovanja i administraciju svih informacija o ključevima poput korisničkih podataka, dodeljenim ključevima i pravima pristupa - mogu se dodeliti individui ili grupi ljudi. Kontrolišete celokupni sistem jednim klikom.
  • Pristup -  Otvaranje i zatvaranje kabineta za ključeve se vrši pomoću programabilne identifikacione kartice ili ukucavanjem PIN-a na proxSafe terminalu.

 

Upravljanje skladištenjem:

  • Identifikacija - Dvoslojna zaštita imovine. Prvo, autorizovani korisnik se mora identifikovati na operativnom proxSafe terminalu koristeći PIN ili identifikacionu karticu. Drugo, svaka fioka je opremljena ugrađenim prox cilindrom koji detektuje sadržaj fioke pomoću tagova sa programabilnim RFID čipom.
  • Skladištenje - U zavisnosti od Vaših potreba, sistemi za skladištenje mogu imati različiti broj fioka u različitim veličinama. Svi elektronski kabineti su robustni, bezbedni i kompatibilni sa proxSafe familijom proizvoda.
  • Upravljanje - Upravljanje sistemom, dokumentovanje i administracija elektronski zaključanim, alarmiranim fiokama se vrši pomoću moćnog, skalabilnog softvera za upravljanje. Svaki pristup imovini se odmah dokumentuje na centralnoj lokaciji: inteligentno, bezbedno i efikasno.
  • Izdavanje - Sistem bezbednosti za najzahtevnije potrebe: Zahvaljujući kontrolisanom pristupu fiokama i imovini, Vi znate ko je i u kom vremenskom periodu otvarao fioke i uzimao, i vraćao, njen sadržaj - opciono, samo u određenim periodima. Takođe, Vi automatski dobijate informacije o zakasnelim povraćajima - uvek imate kompletni pregled sistema.